lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Hangulatos pöttyök otthonunkban

2015. március 29. - CocoChic

Otthonunkban nemcsak relaxálunk, de szemeinket és lelkünket is örömmel pihentetjük egy tetszetős, dekoratív közegben. Lássunk most néhány ihletet adó belső dekoratív teret és kiegészítőt, amivel még kellemesebbé tehetjük otthonunk hangulatát!

Vidám minta

A tavasz megérkeztével lelkünk kivirul, ezért is jóleső ilyenkor vidám színekkel, formákkal körbevennünk magunkat. Mindannyian szeretjük valamilyen formában a pöttyöket, melyek egyaránt adhatnak otthonunknak aranyos, játékos és elegáns hangulatot.

150329potty1.jpg

Elegáns és bohém is lehet

Ha lakberendezési szempontból nézzük, lehet a szobánk egyik központi eleme is pöttyökkel díszített rész, ugyanakkor díszíthetjük szobánkat elegáns és diszkrét dekorációs elemekkel is, ha a visszafogottabb megoldások hívei vagyunk.

150329potty2.jpg

Kiegészítőkön és falakon

Dönthetünk úgy, hogy az asztalra csempésszük ezt a mintát egy terítő formájában, de akár lehetnek a tányérok is pöttyösek, sőt a falak a nappaliban, a hálószobában, a gyerekszobában vagy az irodában is ebben a mintában pompázhatnak.

150329potty3.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com, housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr697317696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása