lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

10 hangulatos kiegészítő a fürdőszobába

2015. április 02. - CocoChic

A tökéletes fürdőszoba nem csak a kényelmes kádon és a mutatós csempén múlik, hanem az apró kiegészítők és dekorációk is sokat jelentenek.

Tárolók

A kád szélére rakott flakonok helyett inkább szerezz be egy mutatós, polcos tárolót, aminek ha lehet még egy zárt része is legyen, így a nem kívánatos dolgokat is el tudod rejteni. A romantikus hangulatú fürdőkbe jól mutathat egy régies, antik hatású polc, míg a modern és retró fürdőkbe a csempeszerű szekrénykék lehetnek az ideálisak.

150402furdo1.jpg

Az apró kacatok

Hasznos lehet, ha beszerzel egy tárolótálcát, amit a kád két pereménél rögzíthetsz, így akár fürdés közben is olvashatsz, sőt egy pohár bor is elfér még a kedvenc olvasmányod mellett. A műanyag dobozokat és tárolókat is érdemes lecserélni pár mutatós papír- vagy bőrdobozra (nagyobb lakberendezési áruházban kapható) vagy szerezzünk be bár porcelánból készült tárolót. Garázsvásárokon és bolhapiacokon meseszép patikai kellékekre lelhetünk, melyek ideálisak lehetnek például a vatta tárolására.

150402furdo2.jpg

Zuhanyfüggöny

Az unalmas zuhanyfüggönyök helyett már rengeteg vidám és színes darabot beszerezhetünk, de az anyagszerűen megvarrt és a fotorealisztikus darabok is megfizethető árban vannak már.

150402furdo3.jpg

Törölközők

A törölközők helyes tárolása nem csak higiéniai szempontból fontos, de a felakasztott vagy kiterített anyagok, mint dekoráció is megállhatják a helyüket. Mindig érdemes egy adott kollekciót megvásárolni vagy hasonló színű darabokat venni, amiket akár átmenetesen is elrendezhetünk.

150402furdo4.jpg

Dekorációk

Sokan felesleges kacatoknak találják a fürdőszobai dekorációkat, pedig pár aprósággal vagy egy képpel teljesen megváltoztatható a helyiség hangulata. A vintage hangulatú, csajos glam fürdők elmaradhatatlan kellékei a gyertyák, a színes üvegedénykék, de akár egy merész képet is kitehetünk a falra. Az egyszerűbb berendezés kedvelői csak pár apróságot tegyenek ki a mosdóra vagy egy kis asztalkára és máris harmonikusabbnak fog tűnni a szoba.

150402furdo5.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr707317932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása