lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Varázsold különlegesebbé a falakat!

2015. március 25. - CocoChic

Az egyszerű, unalmas falakat és a nagy felületeket könnyen kidekorálhatjuk, hogy még mutatósabb és hangulatosabb legyen a belső tér. Íme pár egyszerűen megvalósítható ötlet!

Színek

Értelmezd újra a színes falakat és felejtsd el a megszokott, egy színre kimázolt felületeket! Idén nagyon trendik a krémes pasztellek és a meleg árnyalatok felhasználásával készült csíkos, sávos festések, melyek izgalmasabbá teszik az egyhangú tereket és meg is nyújtják azokat. A polcos mélyedéseket vagy a kiemelkedő gipszkartonokat is kiemelheted egy-egy merész színnel.

150325falak1.jpg

Tapéta és szövet

A retró hatású tapéták ismét visszatértek, ám most már nem divatos, ha az egész szobát beborítjuk velük, inkább csak díszítésképpen egy falat hangsúlyozzunk ki velük. A szövetből készült faldekorációk még csak most kezdenek elterjedni, de jövőre már egyértelműen a meghatározó trendek között lesznek.

150325falak2.jpg

Minták

A mintás falak is izgalmas végeredményt adhatnak, sőt most már nem csak tapéta felhelyezésével érhetjük el az izgalmas mintás díszítést, hanem a lakberendezési áruházakban és barkácsboltokban kapható mintanyomokkal is percek alatt kifesthetjük a nagy felületeket is, sőt akár kicsit ki is színezhetjük a monokróm mintákat.

150325falak3.jpg

Apró trükkök

Nem kell mindig borzasztóan látványos elemeket csempésznünk a falak díszítésébe, néha a legegyszerűbb trükkök a legmutatósabbak. Igen elterjedt a falak eltérő színű mázolása is, de a vékony díszítőcsíkok sem kopnak ki a lakberendezési és dekorálási trendek közül.

150325falak4.jpg

Falmatricák

Mutatós és vicces megoldások a viszonylag olcsón beszerezhető fali matricák is, melyekkel virágokat, pillangókat, szitakötőket vagy bármilyen más izgalmas alakzatot vihetünk fel a falra percek alatt. Az órás falimatricát akár egy valódi óraszerkezettel is kiegészíthetjük, így még izgalmasabb és ötletesebb lesz a kreatív falunk.

150325falak5.jpg

 

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr187289537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása