lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

A párnák hatalma

Így tedd izgalmasabbá és színesebbé az otthonod!

2015. február 04. - CocoChic

Olcsó és mutatós megoldás lehet, ha pár színes és mintás párnával dobjuk fel az egyhangú, unalmas tereket, sőt ez az ötlet még a pénztárcánkhoz is barátságos lesz.

Csináld magad

A maradék anyagokat és szöveteket vagy akár a régi, megunt ruháinkat is felhasználhatjuk ahhoz, hogy egy kicsit felturbózzuk a már meglévő lakásdekorációinkat. A párnahuzatok varrása mellett azonban számos jópofa ötletet bevethetünk még, hogy még izgalmasabb és egyedibb legyen a kuckónk.

150204parna1.jpg

 

A szivárvány színei

Bátran és merészen alkalmazzuk a színeket, hisz csak úgy érhetünk el igazán ütős végeredményt, ha merünk egy kicsit kockáztatni és elszakadni a megszokott, jól bevált dolgoktól. Ha nem vagyunk igazán merész alkatok, akkor a lágyabb, pasztelles színekkel kezdjünk, míg ha szeretjük a fiatalos és vagány dolgokat, akkor nyúljunk a rikítóbb, neonosabb színekhez is.

150204parna2.jpg

 

Minták őrületében

A foltvarrással készült darabok mellett nyugodtan alkalmazhatunk egyedibb mintával díszített szöveteket is, például a virágok vagy a madaras megoldás idén nagyon trendinek minősül. A nonfiguratív minták közül azok a legszebbek, melyek kissé el vannak folyatva, így az akvarell sejtelmességét és kiszámíthatatlanságát idézik fel. Egy térben, sőt mi több egy bútoron is alkalmazhatunk több eltérő színt és mintát, az eklektikus kuszaság néha kifejezetten jót tesz az unalmasabb, szürkébb helyiségeknek.

150204parna3.jpg

Stílusok kavalkádja

Az eklektikus, modern terekhez és bútorokhoz remekül illenek az élénk, neonosabb megoldások, a kissé retró hatású printek és a geometrikus formák, míg a naturálisabb, letisztultabb szobákba a finomabb, krémesek színek lehetnek a nyerők. A romantikus hangulatra vágyóknak a virágminta, a fodrok és a csipke lehet az ideális, míg az egyedibb megoldások esetében mindig az adott színekkel és formákkal érdemes dolgoznunk.

150204parna4.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!

Fotók: pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr307137141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása