lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Kreatív dohányzóasztalok, amik feldobják a nappalit

2015. február 17. - CocoChic

A nappali központi eleme a dohányzóasztal, mely a kanapét is egészen más stílusban tüntetheti fel. Persze ha unjuk már a tömeggyártmányokat, akkor akár mi magunk is barkácsolhatunk egy izgalmas és egyedi darabot.

dohanyzoasztal.jpg

Gyári hatású megoldások

A raklap felhasználásának őrülete már évek óta tart és biztosak vagyunk benne, hogy nem mostanában fog kikopni a lakberendezési trendek közül, hisz nemcsak olcsó, praktikus, de nagyon könnyen el is készíthetőek ezek a bútorok. A nagyobb méretű ipari orsókat is újragondolhatjuk, hisz pár elválasztó falap betoldásával trendi könyvtároló-dohányzóasztal kombinációt készíthetünk.

150217dohanyzoasztal1.jpg

Bőröndök és ládák

A régi utazóládákat vagy a megunt, használhatatlanná vált bőröndöket is átalakíthatjuk, hogy lakásunk dísze legyen. Egy ilyen darab garantálja az elismerő pillantásokat, ha vendégeink érkeznek, hisz nem épp a szokványos bútordarabok közé tartoznak.

150217dohanyzoasztal2.jpg

Modern és fémes

Ha az otthonunk modern, kissé futurisztikus stílusú, akkor érdemes a fém és plasztik lomokat újragondolnunk. Pár megunt rácsból, csavarokból, drótból és egy műanyaglapból izgalmas és kreatív dohányzóasztalt készíthetünk, ami még tárolókkal is rendelkezhet. Ha a költözéskor vagy felújításkor a szétkapott bútorokkal nem tudunk mit kezdeni, akkor készítsünk belőlük a nappaliba asztalkát.

150217dohanyzoasztal3.jpg

Természetes

A naturális dolgok szerelmesei imádni fogják a rönkasztalokat, amik remekül mutathatnak, ha a nyers fát fehér kiegészítőkkel párosítjuk. Persze mielőtt egy ekkora darabot becipelnénk a nappaliba, kezeljük le a fa felületét, például csiszoljuk le kicsit és lehet, hogy egy festés vagy vékony lakkréteg sem árt neki.

150217dohanyzoasztal4.jpg

Rusztikus

Remekül mutathat egy ócskásnál beszerzett vagy öröklött darab is a nappaliban, például a borfogyasztóknál igen mutatós megoldás lehet egy félbevágott hordóból barkácsolt asztal, de a régi ládákat is felhasználhatjuk.

150217dohanyzoasztal5.jpg

Faládák és gyümölcsösdobozok

A faládákból minimális erőfeszítéssel is izgalmas darabokat varázsolhatunk, hisz csak egy nagyobb fa- vagy üveglapra, egy kevés lakkra és pár bútorkerékre lesz szükségünk. Az ilyen darabok bájos kiegészítőkkel kombinálva a nőiesebb és romantikus otthonokba is remekül passzolnak.

150217dohanyzoasztal6.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr447178233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása