lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Így oldd meg a tárolást az étkezőben!

2015. március 17. - CocoChic

A családi vacsorák és a baráti összejövetelek elrontója lehet, ha folyton rohangálni kell egy késért, egy plusz szalvétáért vagy a dugóhúzóért. Következzen pár hasznos ötlet a tároláshoz!

etkezo.jpg

Kreatív ötletek

A zsúrkocsik mostanában háttérbe szorultak, hisz sokan túl régimódinak találták ezeket a darabokat, pedig most már igen modern és mutatós verziókat is beszerezhetünk. A nagyobb lakberendezési boltok kínálatában is megtalálható kocsik közül érdemes egy olyat beszereznünk, melynek alján is van tároló, hisz a ritkábban használt tárgyaknak is lehet így helye. Az étkezőasztal lábait is átalakíthatjuk polcos rendszerűvé, így nyerve értékes helyet, ahol a kisebb dolgok otthonra lelhetnek.

150317etkezo1.jpg

Polcok és átjárók

A fal melletti részeket is bepolcozhatjuk, ahol nem csak dísztárgyakat, de szebb poharakat, tálalóedényeket vagy akár a különleges palackokat, borokat is tárolhatjuk. A nagyobb légterű helyiségek esetében akár egyfajta paraván, térelválasztó funkciót is betölthet egy-egy ilyen polcrendszer.

150317etkezo2.jpg

Üres falak

A székek mögött elterülő üres falakra is felszerelhetünk egy-egy polcot, mely így sokkal egységesebbé teheti az étkezőt és a körülötte lévő helyiségeket, például a nappalival is nagyobb lehet így az összhang. A tetőtéri és a sarokban elhelyezett étkezők esetében pedig egyértelműen vétek lenne kihagyni az eldugott kis sarkokat.

150317etkezo3.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr877272777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GöTi 2015.03.18. 13:29:13

"Kreatív"
Bevitt a kíváncsiság a kreatív boltba. Fakockát lehetett kapni két szem gombfestékkel meg egy hátvakarónak való ecsettel - adtak hozzá használati útmutatót: befestheted egyszínűre, vagy minden oldalát más-más színre is!

Bóti zsúrkocsi, nyitott polc - kreatív.
süti beállítások módosítása