lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

3 tipp, hogy a fürdőszoba legyen a kedvenc helyiséged

2015. június 05. - CocoChic

Mi lehetne jobb egy hosszú nap után, mint elmerülni egy kád forró vízben és egy pohár bor mellett hallgatni a kedvenc zenéinket? Íme pár egyszerű tipp, hogy a fürdőszobánk valódi spa mennyország legyen!

A kád

A legfontosabb, hogy a kádunk kényelmes legyen. Ha nincs lehetőségünk, hogy kicseréljük a régi darabot, akkor igyekezzünk  lehetőségeinkhez mérten javítani a helyzeten, például kaphatóak már kényelmes párnák, amik speciálisan a fürdőzéshez ajánlottak, de akár hordozható pezsgőfürdőt is beszerezhetünk.

A kiegészítők

Fontos, hogy a fürdőszobában rend és harmónia uralkodjon, így érdemes minden apró kacatot elrejteni, hogy ez se zavarjon minket a relaxációba. A törölközők kiválasztásakor is ügyeljünk arra, hogy ne csak pihepuhák legyenek ezek az anyagok, de színben és stílusban is passzoljanak a szobához. Egy-egy párakedvelő növény és pár dísztárgy is hangulatosabbá varázsolhatja a helyiséget.

Házi spa

A luxuskényeztetést otthon is megvalósíthatjuk, mindössze pár apróságra lesz szükségünk. Érdemes beszerezni egy finom illatú habfürdőt, különféle fürdőgolyókat és sókat. Az illatok is nagyon fontosak, úgyhogy jöhetnek az illatgyertyák és a fürdővízhez adható illóolajok is.

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: iyume.com, homedesignsdecorating.com, comfortablehomedesign.com, interiorclip.com
A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr877507110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása