lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Tündököljön otthonod pasztelles színekben!

Mini inspiráció

2015. március 29. - CocoChic

Míg tavaly az élénk, neonos színek hódítottak, addig ebben az évben nagy sikernek örvendenek a visszafogott és mégis sikkes, pasztelles színek, mint a púder, a pezsgőszín és a bézs árnyalatok.

Otthonosság és lágyság

Egy otthon hangulatát számos dolog befolyásolhatja, ezért is van az, hogy amikor belépünk egy ismerősünk lakásába, megmagyarázhatatlanul jól érezzük magunkat. Ez a színek használatának és kombinálásának is köszönhető, de természetesen ezen kívül még számos szempont van, ami befolyásolhatja a hangulatunkat, gondoljunk csak a bútorokra, a kiegészítőkre, a világításra, a textíliákra és a fényekre.

150329pasztell1.jpg

Barátságos és modern

Ha szereted a pasztellszíneket, de nem szeretnéd, hogy az otthonod úgy nézzen ki, mint egy hatalmas vattacukor, akkor azt javasolom, hogy válassz néhány kiegészítőt pasztellszínekben. Például remekül mutathat ezekben az árnyalatokban a drapéria, pár doboz, a képkeretek, a poharak vagy a párnák. Ha bevállalósabb típus vagy, akkor kipróbálhatod a bútordarabok átfestését is, amitől szobád meleg hangulatot és modern külsőt kap.

150329pasztell2.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com, housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr627317866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása