lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Rend a lelke - Praktikus tárolási ötletek

2015. június 04. - CocoChic

Ha rengeteg kacatunk vagy ritkán használt holmink van, akkor nem árt praktikusan gondolkodnunk, hogy el tudjuk rejteni a lomokat. Íme pár hasznos tárolási és rendszerezési ötlet!

A dolgozószoba

A hivatalos iratok, számlák, okmányok és egyéb fontos papírok rendszerezése a legfontosabb, hogy könnyen átlássuk a helyzetet. Ha a dolgozószoba mindössze egy picike kis sarok a hálóban vagy a nappaliban, akkor érdemes egy zárható szekrénybe rejtenünk a számítógépet, s kisebb dobozokba szortíroznunk a papírokat. A nagyobb szobák és a tetemesebb könyvgyűjtemények esetében már komolyabb polcos megoldásokra lesz szükség, ám nem kell, hogy a rengeteg eltérő színű holmi túl eklektikussá varázsolja a teret, hisz egy tolóajtó segítségével könnyen álcázhatjuk a sok apróságot.

A főbb terek

A legtöbbet használt helyiségek közé sorolható előszoba és a nappali is számos apróságot, kacatot kell hogy elnyeljen, így itt is érdemes bevetni a rendszerezőket. Az előszobában remekül mutathatnak a fonott kosarak és a dobozok, míg a nappaliban ismét a színes tokok és a bőröndök, utazóládák is sok mindent elrejtenek, de itt is bevethetjük a tolóajtós megoldást.Ha így is túl sok minden lenne szem előtt, akkor szerezzünk be egy, a nagyobb lakberendezési áruházakban is kapható, bútorlapból készült polcelőlapot, amit percek alatt felszerelhetünk.

Fürdő és gardrób

A fürdőbe is érdemes kis szekrényeket helyeznünk, ám itt is a praktikum és a design ötvözése a cél. A gardróbok megmentői lehetnek a papír- és műanyagdobozok, de már kaphatunk speciális rendszerezőket is, amik az öveket és az egyéb apróságokat szortírozzák.

Konyha

A konyharészen is elrejthetünk egy minikamrát, ahova nem csak a konzerveket és az üvegeket száműzhetjük, de ha egy kis pultrészt is hagyunk, akkor a robotgépeket is elnyeli. A szűkebb részeket is kihasználhatjuk, ha a polcos megoldás helyett egy kihúzható részt teszünk ide, így akár a 10 centi széles helyből is lehet palack- vagy fűszertároló.

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: tuiwoa.com, housebeautiful.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr827507092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása