lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

8 dekorációs tipp a dohányzóasztalra

2015. május 04. - CocoChic

A nappaliban álló dohányzóasztal legtöbbször üresen áll vagy épp ellenkezőleg, mindenféle kacat megtalálható rajta, pedig a helyiség egyik központi része remek dekorációs lehetőségeket rejt magában.

Mutatós apróságok és tálcák

A dohányzóasztal remek lehetőséget kínál arra, hogy dekoratív dísztárgyaink a középpontba kerüljenek, így bátran pakoljuk ki rá kedvenc dobozainkat, vázainkat vagy kerámiáinkat, de még egy levélnehezék is mutatós lehet. A masszívabb, tömzsibb asztalok tömbszerűségét megtörhetjük, ha középre egy tálcát helyezünk el.

150504dohanyzoasztal1.jpg

Lámpás és termések

Nyáron igazi tengerparti hangulatot varázsolhatunk egy viharlámpással, sőt a romantikus stílusú helyiségekben egész évben megállja a helyét egy ilyen dekoráció. Évszakonként cserélhetjük a szezonális terméseket is az asztalon, melyeket érdemes mutatós kelyhekbe és dísztálakba halmoznunk, de ha nem idegenkedünk a dologtól, akkor akár pár agancsot is használhatunk nehezéknek és dekorációnak egyszerre.

150504dohanyzoasztal2.jpg

Egy váza és rengeteg üveg

Ha a visszafogottabb, minimalista megoldásokat kedveljük, akkor csak egy hangsúlyos virágcsokrot helyezzünk el az asztalon, amit egy dekoratív vázába tegyünk. A vintage stílus kedvelői ne dobják el a régi üvegeket és vázákat sem, sőt pár feldíszített befőttesüveget is kihelyezhetnek a dohányzóasztalra.

150504dohanyzoasztal3.jpg

Kompozíciók és elrejtés

Ha harmóniát szeretnénk sugározni, akkor 3 mutatós dolgot tegyünk az asztalra, például egy dekoratív kerámiát, egy gyümölcsöstálat és egy virágcsokrot, ám arra ügyeljünk, hogy az eltérő színek mégis passzoljanak egymáshoz. A dísztárgyak elhelyezésénél arra is érdemes figyelni, hogy eltérő magasságú dolgokat kombináljunk egymással. Meleg és barátságos hatást érhetünk el, ha egy szép, mutatós textíliával fedjük be a nappali középpontját.

150504dohanyzoasztal4.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housebeautiful.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr317427524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása