lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Stílustippek fekete-fehér fürdőszobákhoz

2015. június 07. - CocoChic

Az egyszerű fekete-fehér fürdőszobák újra reneszánszukat élik, hisz a modern és letisztult stílushoz tökéletesen illik a monokróm színpárosítás.

Kád és csempe

Izgalmas hatást érhetünk el, ha a feketére festett vagy ilyen színű csempével borított falakat szembeállítjuk egy rikítóan fehér káddal. Persze itt is finomíthatunk az összhatáson, ha több üveget vagy ezüst színű kiegészítőt alkalmazunk.

Izgalmas minták

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a mintával díszített falak, hisz legyen szó akár tapétáról, akár egy festményről, az egyediség garantált.

Merész fekete

Sokan ódzkodnak a feketétől, mert túl komornak és egyhangúnak találják, pedig rengeteg lehetőség rejlik ebben a semleges és mindennel párosítható színben. Érdemes kipróbálni a kazettás megoldást, melyet még látványosabbá tehet egy matt festék, hisz kiemeli a szép formákat és íveket. A kisebb felületeket szűkítő szín is lehet praktikus egy falatnyi helyen, ha apró mozaikok képében alkalmazzuk a sötét tónust.

Apróságok

Egy mintás törölköző is sokkal játékosabbá teheti az egyszerű színekből felépülő helyiséget, ám pár színes váza, szivacs és gyertya is sokat dobhat a szoba hangulatán.

Hangulatos kiegészítők

Egy apró kép vagy tapétasáv is megtörheti az egyhangúságot, de egy stílusban kissé idegen bútordarab is egészen elképesztő hatással lehet a helyiség összképére.

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk, evollt.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr317507008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása