lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Így készíts lakásdekorációt papírgurigából!

2015. június 03. - CocoChic

A papírguriga ezentúl nem csak szemét lesz, hisz pár kreatív ötlet segítségével akár játék vagy mesés lakásdekoráció is készülhet a hulladékból.

Falra, képkeretre

Ha egy tucatnyi összegyűlt már a gurigákból, akkor készítsünk mutatós fali dekorációt vagy díszítsük ki az unalmasabb képkereteket. Mindössze egy kis ragasztóra és ollóra lesz szükségünk.

150603papirguriga1.jpg

Művész újragondolás

Egy kevés csomagolópapír vagy szövet is csodákra lehet képes pár ilyen kacattal. Akár száraz- vagy művirágok vázájaként vagy koszorúként is újraszülethetnek a gurigák, de az igazán kreatív hajlamokkal megáldott lakáscsinosítgatók művészi kompozíciókat is kivághatnak a tekercsekből.

150603papirguriga2.jpg

Party vagy ünnepi dekoráció

Romantikus szívek, adventi kalendárka vagy egy egyszerű partikellék girland is készülhet a felesleges papírmaradékból.

150603papirguriga3.jpg

Egy kis beauty

A kislányok imádni fogják a szupertrendi karkötőket, amit a gurigákból készítünk egy kevés fémes festék és pár tésztadarab vagy egy lyukasztó segítségével. Persze a hajgumik és a csatok tárolására is ideális lehet a kacat.

150603papirguriga4.jpg

Bulikellék

Az ültető mellett, az apró meglepetések rejteke is készülhet papírgurigából, de akár mókás, lelógatható díszeket, evőeszköztartót, szalvétagyűrűt is barkácsolhatunk a tekercsekből.

150603papirguriga5.jpg

Zsúrkellék

Ha olcsó, mégis ötletes dolgokat szeretnénk a gyerekzsúrra, akkor szerezzünk be egy rakatnyi gurigát, amiből mindenki elkészítheti a kedvenc rajzfilmfiguráját vagy állatkáját. Persze a születésnapos csákók is lehetnek inkább papírkoronák.

150603papirguriga6.jpg

Filléres játékok

Egy kis kreativitás mindenből képes trónszélet, várat vagy akár távcsövet varázsolni.

150603papirguriga7.jpg

Az irodába

Az asztali rendszerező mellett lehet még tolltartó vagy kábelrendező is a felesleges papírgurigákból.

150603papirguriga8.jpg

3 dolog, amire nem is gondolnánk

Az íróasztalra készíthetünk akár mobiltelefontartót is, de egy kevés méz és magvak segítségével madáretető is készülhet a hulladékból. A gyerekek otthoni bandaalapítási kísérletét is támogathatjuk, ha kis csengőket szerelünk fel a gurigára, ám a keletkező zajt már a kreatív szülőknek kell elviselniük.

150603papirguriga9.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com, favim.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr897507076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása