lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Mire jó egy faláda?

Varázsolj bútort vagy dekorációt belőle!

2015. február 05. - CocoChic

A kreatívabbak rengeteg lehetőséget láthatnak egy faládában és tudják, hogy valódi kincs van a birtokukban. Lássunk pár stílusos megoldást, hogy miként lehet újrahasznosítani ezt a tárgyat!

falada980.jpg

Tálca

Az egyik legegyszerűbb felhasználás, ha egy mutatós kis tálcát készítünk belőle. Ha jó állapotban van a láda, akkor csak a felső részt kell kicsit megbontanunk, hogy tálcaformája legyen, míg a rosszabb állapotban lévő daraboknál nem árt egy kis csiszolás vagy festés sem.

150205falada1.jpg

Növénytartó

Kültéren és a lakáson belül is mutatós lehet a növények tárolójaként egy ilyen faláda. Kint remek megoldás lehet mini méretű ágyások, veteményesek tárolására, főként a fűszernövényeket érdemes így tárolni, sőt nagy előnye az ilyen dobozoknak, hogy vihar esetén könnyen menekíthetőek, míg nap közben mindig a napfényre cipelhetjük őket. Beltéren pedig egyfajta kaspóként is funkcionálhat egy ilyen doboz.

150205falada2.jpg

Előszoba

Költséghatékony megoldás lehet, ha ilyen ládákból dobjuk össze egy szoba bútorzatát, például pár doboz festék és néhány láda akár egy komplett előszobát is kitesz. Kint és bent is készíthetünk ezekből a régi kacatokból polcot.

150205falada3.jpg

Hálószoba

Ha rengeteg díszpárnánk és ágytakarónk is van, akkor ezentúl nem kell a földre szórnunk ezeket, amikor lefekvéshez készülődünk, hisz egy csinos kis ládába is tehetjük őket a rendezettebb összképért. Jópofa megoldás lehet, hogy éjjeliszekrényként is bevetjük a régi gyümölcstárolót.

150205falada4.jpg

A konyha alapja és kiegészítője

Akár a konyhabútort is összedobhatjuk pár ládából, ami egyszerű, gyors és olcsó megoldás lehet például a vidéki ház vagy a nyaraló esetén. A ládákat kicsit közelítve régi funkciójukhoz, kínáló- és tárolótálként is használhatjuk.

150205falada5.jpg

Étkező

Az étkezőbe, a nappaliba, a dolgozó- vagy a vendégszobába is készíthetünk mókás ládabútorokat, melyek egy kis törődéssel valóban esztétikus lakásdekorációvá alakíthatóak.

150205falada6.jpg

A nappali dísze

A nappalinkat is különlegesebbé tehetjük egy dobozokból összebarkácsolt fali polcrendszerrel vagy egy izgalmas dohányzóasztallal, melynek még oldalt is vannak rekeszei.

150205falada7.jpg

A tárolás mindenese

A barkácsboltokban beszerezhető kerekek felszerelésével nagyon ötletes fatartó vagy a játékok helye is lehet egy-egy jobb állapotban lévő ládából.

150205falada8.jpg

Vége a kupinak!

A szétszórt magazinok és a zsúfolt könyvespolcok ideje lejárt, hisz az átalakított régi kacat akár ezek tárolására is bevethető.

150205falada9.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com, weheartit.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent. 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr887137165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása