lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

8 tipp az álomszerű fürdőszobáért

2015. március 05. - CocoChic

Az amerikai sztárok otthonának meseszerű fürdőszobája nem is elérhetetlen, hisz pár apró stílustrükkel, akár pár négyzetméteren is valódi spa mennyországot varázsolhatunk.

furdoszoba.jpg

Rend a lelke

Ahhoz, hogy a kádban ülve vagy akár a zuhany alatt is ki tudjunk kapcsolódni, fontos, hogy tiszta, rendezett és harmonikus tér vegyen minket körbe. A fürdőszobában azonban nem elég a világos színek kiválasztása és az állandó takarítás, fontos az is, hogy mindig rend uralkodjon. Ha nem vagyunk a takarítás szerelmesei, könnyen orvosolhatjuk a problémát egy szuper szennyestartóval vagy mutatós szobainasokkal, melyek percek alatt eltüntetik a kupit.

150305furdoszoba1.jpg

Teremts hangulatot!

A következő lépés az, hogy álomszerűvé varázsold a fürdőszobát, amihez relaxációs és dekorációs kellékekre lesz szükséged. Ha lehetőséged van rá, akkor helyezz el egy paravánt a fürdőben, hisz nemcsak praktikus, de igen meghitt hangulatot is varázsol. A kád pereméhez rögzíthető asztalka is hasznos lehet, hisz nem csak a pipere holmikat tárolhatjuk rajta, hanem például egy pohár vörösbort és a kedvenc könyvünket is. Érdemes beszerezni pár kefét, hátvakarót, habkövet és egy görgős masszírozott is, hisz így akár házi spa kényeztetésben is részünk lehet.

150305furdoszoba2.jpg

Összhang és stílus

A fürdő alapdarabjainak kiválasztásakor mindig a kényelemre, a melegségre és a puhaságra törekedjünk. Felejtsük el a durva szövésű holmikat, itt csakis pihe-puha törölközők és szőnyegek legyenek. Ügyeljünk rá, hogy minden kiegészítő és dekoráció passzoljon egymáshoz. Nagyobb tér esetén érdemes lehet egy kis piperesarkot is kialakítani, ahol a krémezést és a lakkozást is kényelmesen elintézhetjük.

150305furdoszoba3.jpg

Apró részletek

Pár kedves emlékkel még boldogabbá tehetjük a fürdőben töltött perceket. Pár lecsiszolt szélű kagyló mutatós és hangulatos dekoráció lehet a zuhanyfüggöny vagy a sötétítő alján, s még egy kis tengerparti hangulatot is csempésznek a mindennapokba. A falra szerelt akasztók is fontos részei a dekorációnak, ám nem kell szabályszerűnek lenniük, a bohém eklektika sokkal vidámabb összehatást kelthet.

150305furdoszoba4.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr587240879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása