lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Így lehet designer fürdőszobád!

2015. március 24. - CocoChic

A designer fürdőszoba nem csak álom, hisz pár egyszerű trükkel sokkal fényűzőbbé és elegánsabbá varázsolhatjuk a fürdőt, hogy úgy érezzük magunkat, mintha a Hilton lakosztályában pihennénk.

Apró díszek és csempék

Idén a vintage és glamour hangulatú trendek hódítanak, így a fürdőszobák közül is a budoár jellegű helyiségek a népszerűek, ám az egzotikus, keleties hatású megoldások is egyre jobban elterjednek. Egy egyszerű fürdőszobából is varázsolhatunk fényűző fürdőt, mindössze egy csillárra és pár különleges csempére lesz szükségünk. Persze egy mutatós és egyedi tükörrel még különlegesebbé tehetjük az összképet, ám nem kell vagyonokat áldoznunk a felújításra, hisz olcsóbb és praktikusabb megoldások is léteznek. A csempe lecserélése helyett fessük ki mi magunk a kis lapocskákat vagy vegyünk csempematricákat, amik percek alatt új arcot kölcsönöznek a régi helyiségnek is.

150324furdoszoba1.jpg

Az alapok

A fényes felületek, a merész színek és a letisztult vonalak igazán modern hatást keltenek, így érdemes lehet akár egy üveg- vagy egy műanyaglappal feldobni a fürdőt, esetleg egy ilyen szekrényt beszerelni, ami még a sok kacatot is elnyeli. Igazán különleges hangulatú lehet a fürdőszoba, ha szokatlan megoldásokkal kísérletezünk vagy elsőre talán oda nem illő bútordarabokat helyezünk el ebben a helyiségben.

150324furdoszoba2.jpg

Az apróságok

Pár gyertya, egy csokor frissen vágott virág is sokkal hangulatosabbá teheti a fürdőt, de akár a nagyobb lakberendezési áruházakban kapható csajos, modern, mégis kissé pop art stílusú műanyag székek is újjá varázsolhatják ezt a szobát. A ronda zuhanyfüggönyt és kilépőt is felejtsük el, hisz számos mutatós darabot kaphatunk szinte fillérekért.

150324furdoszoba3.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr407289517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása