lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

5 tipp a nyugodt otthonért

2015. június 07. - CocoChic

Normális esetben otthonunk a nyugalom és a kényelem szigete, ám sokszor megborul az egyensúly és még privát szféránkban sem tudunk kikapcsolni. Íme pár tipp, hogy hogyan varázsoljuk stresszmentessé otthonunkat!

Rend

Egy kupis, koszos szobában nem érezhetjük jól magunkat, így a legfontosabb lépés, hogy mindennek megtaláljuk a helyét, a kacatokat kiszórjuk, a ritkán használt dolgokat pedig tárolókba rejtsük, hogy ne zavarják a nyugodt összképet.

Növények

Szerezzünk be minél több szobanövényt, hisz nem csak a levegőre vannak jótékony hatással a zöldek, de színünk nyugtatólag is hat az elmére.

Művészet, zene

Vegyük körbe magunkat pozitív töltetű dolgokkal! A túlságosan modern és komor dolgokat felejtsük el, válasszunk inkább színes és vidám dekorációkat, illetve érdemes beszerezni pár relaxáló hatású meditációs lemezt és aromaterápiás kellékeket is.

Dekoráció

A szobanövények és a megfelelő zene mellett a dekorációra is figyeljünk oda, hisz egy puha szőnyeg, pár otthonos díszpárna és egy váza virág csodákra képes a leglehangolóbb helyiséggel is.

Van, ami nem kell

A legfontosabb pont azonban, hogy minden zavaró tényezőt iktassunk ki! A pihenés központjában nincs helye a céges telefonnak és a folyton pittyegő laptopnak. Minden helyiséget a rendeltetése és funkciója szerint használjunk, hisz csak így őrizhető meg a lakás harmóniája. Nem véletlen, hogy a feng shui nem is javasolja a tévét a hálószobába.

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: hphiliphousenyc.com, valueqatar.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr857507144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása