lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Így rejtheted el a tévédet!

2015. március 30. - CocoChic

A tévé a nappali egyik legkényesebb és legnehezebben elhelyezhető darabja, hisz sokszor szeretnénk inkább elrejteni a vendégek szeme elől. Íme pár praktikus és mutatós megoldás, hogy a nappalid mindig legszebb arcát mutathassa!

Keretbe foglalva

A falra szerelhető darabokat könnyen álcázhatod, mindössze pár képkeretre lesz szükséged. Ha a tévé egészen dekoratív, akkor mindössze csak pár hasonló kinézetű fénykép- vagy képkeretre lesz szükséged, amiket körülötte kell elhelyezned, így szinte észrevétlen lesz a technika ezen csodája. A tapétás falakon jól mutathat egy díszesebb keret, ami mint egy fotót, közrefogja a tévét.

150330tv1.jpg

Szekrénybe ágyazva

A laposabb tévéket akár a szekrény lapja mögé is rejthetjük, így ha nem nézzük, egyszerűen csak el kell húzni a szekrény fedőlapját.

150330tv2.jpg

Kandallónál és karfában

A kandallóval is rendelkező nappalik esetén érdekes megoldás lehet, ha a tűzrakó hely fölé helyezzük el a tévét, ám arra vigyázzunk, hogy a forróságot bírja a készülék. Aki nem sajnál nagyobb összeget sem arra, hogy elrejtse a tévét, az már a karfába vagy az ágyvégbe rejtett készülékek közül is válogathat.

150330tv3.jpg

A legolcsóbb megoldások

Olcsó és praktikus megoldás lehet, ha a szoba stílusához illó darabot szerzünk be. Bolhapiacokon vagy ócskásnál már fillérekért vehetünk retró darabokat, amiket könnyen felújíthatunk és máris egy egyedi darab tulajai lettünk. Ha nagyobb nappalival rendelkezünk, akkor egy paraván is praktikus megoldás lehet, ami remek térelválasztó.

150330tv4.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr637317554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása