lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

10 hálószoba és 10 stílus - Lakberendezési tippek a hálóba

2015. április 01. - CocoChic

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, ami nagyon is igaz a hálószobák esetében, hisz az egyik legtöbbet használt helyiség berendezése rendkívül függ személyiségünktől, igényeinktől és stílusunktól is. Következzen 10 inspiráló stílus, 10 hangulatos háló!

Designer és minimalista

A lakberendezési trendek között egyre inkább felkapaszkodik a designer hangulatot árasztó luxus, melynek az izgalmas és olykor komor színpárosítások, a drága szövetek, a fémes kiegészítők és a rengeteg díszpárna a legfőbb jellemzői. A minimalista stílusra a letisztultság, az egyszerűség, sőt olykor a puritánság a jellemző.

150401haloszoba1.jpg

Etro és glam

Az etro stílus némileg keveredik a mediterránnal, a lényeg, hogy mindenképp meleg színeket tartalmaz, de a földszínek dominálnak. A kiegészítők többsége természetes anyagokból készült, így például fából vagy bőrből. A glam stílus igazi budoárjelleget kölcsönöz a legkisebb szobáknak is, hisz a vidám, csajos színek és a puha, kifinomult kiegészítők sokkal otthonosabbá és dívásabbá teszik az összhatást.

150401haloszoba2.jpg

Romantikus és barokk

A romantikus hálószobákat egyszerűség, tisztaság és angyali ártatlanság jellemzi, de sokszor feltűnnek a virágminták is. A lényeg, hogy minden a kifinomultságról és az eleganciáról szóljon. A barokkos hálók már sokkal inkább tűnnek túlzásnak, hisz a hatalmas, míves fejtámlával és ágyvéggel rendelkező fekvőhelyek mellett a bútorokra és az apró dekortárgyakra is a túldíszítettség a jellemző.

150401haloszoba3.jpg

Retró és modern

Az elmúlt években a retró és a modern közti határvonal elvékonyodott, így igazán könnyen átalakíthatóak, újratervezhetőek ezek a helyiségek. Mindenképpen érdemes geometrikus mintákat és élénk színeket alkalmaznunk, de míg a retrónál a műanyag, a plasztikus és a pop színek vannak előnybe, addig a modern stílusnál inkább a neonos színek és az ezüstös árnyalatú kiegészítők a divatosak.

150401haloszoba4.jpg

Vidékies és letisztult

Ha egyik stílus sem áll hozzánk igen közel, akkor a vidéki, country egyszerűség vagy a városi letisztultság lesz a befutó. Mindkét esetben egy a lényeg, egy fő színnel dolgozzunk és e köré az árnyalat köré építsük fel az egész szobát.

150401haloszoba5.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr297317916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása