lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Egyszerű és mutatós ötletek a kertbe, amik partihangulatot varázsolnak

2015. április 15. - CocoChic

Az igazi tavasz első heteiben mindenképpen ki kell élveznünk a jó időt és a napsütést, így ilyenkor érdemes legalább már egy bulit tartani a kertben. Íme pár hangulatos ötlet, ami teljesen átalakítja a kertet.

Ülőhely

Minden buliba elkél, hogy legyenek csendesebb sarkok, ahova kényelmesen le lehet ülni, van lehetőség beszélgetésre és evésre is. A szürke és unalmas bútorokon azonban kevésbé jó pihenni, mint egy-egy mutatós darabon. Pár párnából, vidám textíliából és raklapokból azonban gyorsan és könnyen hangulatos ülőhelyet barkácsolhatunk, sőt a vidám és fiatalos festékekkel a régi padokat is újjávarázsolhatjuk.

150415kertiparti1.jpg

Régies darabok

A garázsban vagy a padláson talált régi darabok is különleges dekorációvá válhatnak egy kertiparty alkalmával. A régi esernyők valódi mediterrán hangulatot varázsolhatnak a kertekbe, de még egy csillár is hangulatos fényt vihet az éjszakába.

150415kertiparti2.jpg

Térelválasztás

A nagyobb kertekben akár eltérő részeket is kialakíthatunk, így sokkal meghittebbé tehetjük a hangulatot. A lakásban használt paravánt nem is kell kicipelni, ha van pár deszkánk, szögünk, festékünk vagy régi drapériánk. A külvárosi kertekben sokszor nehéz elkerülni a szomszédok kíváncsi tekintetét, erre pedig remek gyógyír lehet a természetes anyagokból készült térelválasztó, ami igazi tengerparti hangulatot varázsol a kertbe.

150415kertiparti3.jpg

Színek

Ha nagyobb barkácsolásba vagy átalakításba nem is kívánunk belekezdeni és az anyagi lehetőségeink is elég szűkösek, akkor csak pár színes, eklektikus hatást keltő darabra lesz szükségünk. Egy egzotikus hatású díszpárna vagy egy egyszerű girland is könnyen feldobhatja a terasz vagy a kert hangulatát.

150415kertiparti4.jpg

 

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr147369640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása