lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Tedd izgalmasabbá az előszobát!

2015. június 06. - CocoChic

Habár az előszoba nem az otthonunk központi helyisége, mégis mivel ide lépünk be először, nagyban meghatározza otthonunk stílusát. Íme pár tipp, hogy izgalmasabb és stílusosabb helyiség legyen belőle!

A tárolás

Rend a lelke mindennek, így a kötelező kabátakasztó és a fogasok mellett érdemes egy mutatós kis komódot vagy szekrényt is beszerezni, mely sokkal összeszedettebbé teheti életünket. A szükséges apróságok tárolása mellett, akár minden családtagnak lehet egy kis fiókja és egy parafatáblája, hogy átlássa a mindennapi teendők néha kimerítően hosszú sorát.

Ülőrész

A szekrény mellett kialakított ülőrész mellett érdemes egy pihenősarkot is kialakítanunk, hisz a cipő felhúzása és a téli rétegek magunkra öltése mellett sokszor előfordul, hogy a másikra is várni kell.

Az üres falak

Ha nagyobb helyiség áll rendelkezésünkre és nagyon üresnek érezzük a falakat, akkor jöhetnek a mutatós fali dekorációk vagy egy praktikus polcrendszer. Az apró dísztárgyak és emlékek mellett akár a ritkán használt könyveket is elrejthetjük itt.

Csak stílusosan

Ha az öltözködős-kabáttárolós sarok már megvan, de még mindig van egy üres falunk, akkor érdemes a stílusos dekorációra koncentrálnunk. Pár emlékezetes pillanat fotóként sokkal meghittebbé varázsolhatja a szobát, de egy - a tengerparti nyaralás során begyűjtött - kagylókkal dekorált, hatalmas tükör is vidámabbá teheti a nap kezdetét és az indulást.

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housebeautiful.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr817506980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása