lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

A romantikus hálószoba alapjai

2015. június 01. - CocoChic

A hálószoba romantikus hangulata nem csak a virágmintás ágyneműhuzaton, az illatos mécseseken és a virágokon múlik, hisz már a helyiség megtervezésekor is számos szempontot figyelembe kell vennünk.

Lágy színek

A legfontosabb, hogy az üres szoba falait milyenné varázsoljuk, hisz a lágy, pasztelles színek meghittséget, melegséget és intimitást sugallnak, így ezeket az árnyalatokat érdemes alkalmazni a hálóban. A sötét és rikító színeket inkább az apróbb dekorációk segítségével csempésszük be a helyiségben.

150601romantikushalo1.jpg

Baldachin és ágyak

A javíthatatlan álmodozók és a romantikusok imádni fogják a baldachinos vagy díszlábakkal kiegészített ágyakat, melyek a régi idők fényűzését közvetítik.

150601romantikushalo2.jpg

 

Barokk és virágminta

A baldachin és a kovácsoltvasból készült ágy mellett számos apróság van, ami még varázslatosabbá teheti a hálót. A barokk stílusú tükrök, csillárok és mécsestartók rendkívül romantikusak, míg az üde tavaszt idéző virágminták is szerelmet hoznak a helyiségbe.

150601romantikushalo3.jpg

Fejvégek

Az ágyvégek közül érdemes inkább a fejrészre koncentrálni, hisz egy mutatós, régies darab még a legegyszerűbb ágyat is fényűző fekhellyé varázsolhatja.

150601romantikushalo4.jpg

Hangsúlyos részletek

Ha kicsit modernebb, vagányabb összhatást szeretnénk elérni, akkor mindenképpen használjunk kirívó dekortárgyakat is. Egy színes és vidám párna vagy egy mintás szövet sokat dobhat a szoba hangulatán és még egyedibbé varázsolhatja a helyiséget.

150601romantikushalo5.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housebeautiful.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr557506836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása