lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Varázsolj lakásdekorációt befőttesüvegből!

2015. február 11. - CocoChic

Minden háztartásban akad pár felesleges és kidobásra váró befőttesüveg, amiből akár mutatós lakásdekorációt is készíthetünk. Lássunk pár olcsó és egyszerű ötletet!

befottesuveg.jpeg

Emlékek tárháza

A drága fényképkereteket is helyettesíthetjük pár mutatós üveggel, amibe egyszerűen csak helyezzük bele a kicsit meghajlított képeket. A régi szerelmesleveleket és a randevún kapott egykori virágok szárított emlékét is „üvegburába" tárolhatjuk.

150211befottesuveg1.jpg

Konyhai mindenes

Egy rakat egyforma üvegből remek tárolókat készíthetünk, hisz a liszt, a cukor és a tészta tárolására is ideális lehet pár régi üveg. Helytakarékos és mutatós megoldás lehet az is, ha a konyhai fűszernövényeket is a régi befőttek tartójában nevelgeted.

150211befottesuveg2.jpg

A kacatok gyűjtője

A fürdőszobai apróságok rendszerezésére is kreatív megoldásnak bizonyulhat pár üveg, de az asztal lapjának aljához rögzítve barkácsholmik összegyűjtésére is alkalmas ez a módszer. A dolgozó- vagy a gyerekszoba rendjének fenntartásában is segíthet pár ilyen tároló.

150211befottesuveg3.jpg

Kreatív embereknek

A varrókészlet tárolása mellett az apróságok összegyűjtésére is megfelel pár kacatnak számító üveg, ami a gombok mellett akár a fonalakat is rendszerezheti.

150211befottesuveg4.jpg

Vázaként

A legegyszerűbb megoldás a vázaként való felhasználás, ám itt is bevethetünk pár tuti trükköt, hogy még mutatósabb legyen a végeredmény. A vázát akár ki is festhetjük, egy kevés dróttal fel is lógathatjuk vagy szövettel is díszíthetjük.

150211befottesuveg5.jpg

Mécsestartó

 

A hordók fémpántjából vagy egy biciklikerékből is készíthetünk csillárt, mindössze egy kevés drótra vagy láncra és pár kisebb üvegre lesz szükségünk. A mécsesek és nagyobb gyertyák tárolója a lakáson belül, de kültéren is  megállja a helyét.

150211befottesuveg6.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: Pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr897162423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása