lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Gondold újra a régi biciklikereket!

Kreatív dekorációk

2015. február 16. - CocoChic

Egy régi bicikli alkatrészeiben is rengeteg lehetőség rejlik, ha elég nyitottan és kreatívan szemléljük a világot, ezért most összegyűjtöttem pár inspiráló ötletet a kerékpározás szerelmeseinek!

biciklikerek.jpg

Fő a pontosság

A legegyszerűbben kivitelezhető ötletek egyike a kerékóra, amihez mindössze pár szerszámra és barkács-, illetve hobbiboltokban kapható óraalkatrészre lesz szükségünk. Egy ilyen darab nem csak a gyerekszobában mutathat jól, de a bütykölni szeretők barkácskuckójának éke is lehet.

150216biciklikerek1.jpg

Lustáknak

A kevésbé kreatívabbak is újrahasználhatják a régi kereket, ha pár papírból hajtogatott díszt vagy régi emlékeket aggatnak rá. A gyerekek ágya fölött is jól mutathat egy ilyen darab, de szélcsengőként vagy ékszertárolóként is megállja a helyét.

150216biciklikerek2.jpg

Csillár

Fiatalos és pasis lakásokban remekül mutathat egy régi keréklámpa, ami a sportossága mellett remek átmeneti megoldás lehet a csupasz villanykörte ellen, míg be nem szerzünk egy rendes lámpát. A profibbak akár kész csillárt varázsolhatnak a régi kerék, láncok és festék segítségével.

150216biciklikerek3.jpg

Egyszerű és nagyszerű

Igazán mutatós megoldás az is, ha a falakat díszítjük pár kacatnak hitt darabbal. Akár a fényképeinket, akár az üzeneteket és teendők listáit csíptetjük egy-egy küllőre, tuti minden látogatónk megcsodálja az ötletes díszt. Az elegánsabb otthonokban is remekül mutathat a falon egy ilyen dekoráció.

150216biciklikerek4.jpg

Profiknak

Ha igazán ügyesek vagyunk, akár izgalmas asztalt vagy zsúrkocsit is eszkábálhatunk a régi lomokból, persze itt már sokkal több alapanyagra, szerszámra, ügyességre és legfőképpen türelemre lesz szükségünk.

150216biciklikerek5.jpg

Praktikus konyhai darab

Akár edény vagy eszköztartóként is felhasználhatjuk a régi kerekeket, de a nagyobb reggelizőasztalok hasznos eleme lehet egy forgatható pultrész is.

150216biciklikerek6.jpg

Dekoráció

Egy kevés festék és színes virágok segítségével nem csak a kerti partikat, de akár még egy lagzit is színesebbé és vidámabbá tehetünk az ötletes függődíszekkel vagy koszorúkkal, asztaldíszekkel.

150216biciklikerek7.jpg

Kertbe

Ha már szabadtér... A futó- és kúszónövények izgalmas és egyedi alapja lehet pár ügyesen összetákolt kerék, de a kerti sövényeket vagy tűzfalakat is feldobhatjuk futurisztikus kerékdíszekkel.

150216biciklikerek8.jpg

Fanoknak

Ha a biciklizés megszállottjai vagyunk, akár egy egész gyűjteménnyi darabot a falra szerelhetünk, ami szinte kortárs alkotásként ragyogja be a felületet. Humoros megoldás lehet egy kerékszék is, ami kicsit az egykerekűeket juttatja eszünkbe.

150216biciklikerek9.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr177178191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.16. 19:15:41

Az a bab (vagy valami) futtató megoldás tetszik.
süti beállítások módosítása