lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Vidám dekorációk a gyerekszoba falára

2015. február 18. - CocoChic

Ha a legkisebbek szobájának falát nem szeretnénk unalmas egyszínűre festeni és szeretjük a kreatív megoldásokat, akkor itt az ideje, hogy ecsetet ragadjunk és hangulatos festményeket varázsoljunk a falra.

gyerekszoba.jpg

A legkisebbeknek

Ha még csak úton van a baba és most esünk neki a gyerekszobának, érdemes szétnézni és gyűjteni az inspirációkat, hisz rég lejárt a rózsaszín-kék sablonmegoldás ideje. Idén nagyon trendik a lágy pasztelles és krémes színek, hisz ezek az árnyalatok nemcsak megnyugtatóak és vidámak, de nemtől függetlenül minden baba szobájába tökéletes választás lehet egy ilyen szín. Újabban a macis és baglyos díszek a nagy kedvencek.

150218gyerekszoba1.jpg

Tipegőknek

Ha már kicsit idősebb a család legkisebb tagja, akkor érdemes a merészebb, inspirálóbb színek felé fordulnunk. Vidám megoldás lehet egy élénk szivárvány vagy egy mindent beragyogó napocska.

150218gyerekszoba2.jpg

Nagyobbaknak

A kislányok szobájában nem csak hercegnők díszíthetik a falat, hisz akár madárkás, mókusos díszeket is festhetünk a falra, sőt a lustábbak már igen mutatós dekormatricákat is találhatnak a nagyobb lakberendezési boltokban. A kedvenc mesehősöket is felfesthetjük a falra, ám a nehezebb festményeket már inkább bízzuk szakemberre, hisz számos ügyes kezű vállalkozó foglalkozik már speciálisan gyerekszobák kidekorálásával.

150218gyerekszoba3.jpg

Idősebb fiúknak

Az idősebb fiúk esetében mindenképp érdemes úgy kialakítani a szobát, hogy egy esős napon is tudjanak bent játszani a lurkók. A táblafesték ideális lehet az igazi rosszcsontok esetében, hisz így telefirkálhatják a falat, mégsem okoznak kárt. Ügyesebb apukák akár egy beltéri lombházat is készíthetnek.

150218gyerekszoba4.jpg

Nagyobb lányoknak

Mivel a lányok sokkal hamarabb megkomolyodnak, így hamar cikivé válhat a hercegnős, barbis fal, ilyenkor pedig érdemes már a letisztultabb, felnőttesebb megoldásokat előnyben részesítenünk. Fiatalos, színes, de mégis letisztultabb megoldás lehet pár színes pillangó vagy virág.

150218gyerekszoba5.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com, favim.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr157178263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hippi Kriszta · http://piarium.blog.hu 2015.02.19. 20:12:19

A gyereknek csak ölelés kell és szeretet! Esetleg egy régi VW kisbusz. De ha eladtam a vesémet biztos ilyet fogok csinálni a bogyókáknak.
süti beállítások módosítása