lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Mire jó a maradék festék? - Vidám és színes ötletek

2015. március 16. - CocoChic

Ha a felújításból vagy a tavaszi barkácsolásból megmaradt egy kevés festék, nem kell beszáradnia, hisz számos ötletes megoldás során felhasználhatjuk a legkisebb adagot is.

festekdekor.jpg

Apró díszek

Ha tényleg csak egy kevés festéked maradt, akkor a dísztárgyaidat turbózd fel. Pár régi befőttesüveg és egy kevés festék mesés vázákat alkothat, sőt a régi, megkopott evőeszközök is lehetnek trendik és vidámak.

150316festek1.jpg

Egyszerű és nagyszerű

Praktikus és mutatós megoldás lehet ha a vízkőtől megszabadított, ám foltos cserepeket dekoráljuk ki egy kevés festékkel. A végeredmény egészen elképesztő lehet, ha egy kicsit játszunk a színekkel és a mintákkal is. A másik egyperces tipp a mécsestartók kidekorálása, hisz a régi üvegek, csorba poharak is izgalmas külsőt kaphatnak, ha egy kevés festéket elmázolunk rajtuk.

150316festek2.jpg

Rend a lelke

Ha egy kicsit több alapanyagunk maradt, akkor a sima felületeket, az unalmasabb bútordarabokat is új köntösbe öltöztethetjük. A nagyobb lakberendezési áruházakban beszerezhető sablonos szekrényeket is trendi és vagány lakásdekorációvá varázsolhatjuk, de akár még a gardróbunkat is színesebbé tehetjük, ha az eltérő fogasokat egységesítjük egy kevés színes festék segítségével.

150316festek3.jpg

Színes bútorok

A lomtalanítás tárgyává váló széket is megmenthetjük, ha egy kicsit lecsiszoljuk és lefestjük. Bármilyen régi darabból mesés, új tárgyat varázsolhatunk, mindössze egy kis ügyességre és fantáziára lesz szükségünk. A régi, unalmas íróasztalok is feldobhatjuk, legyen szó akár a gyerekszoba darabjáról vagy az iroda kulcstárgyáról, bátran vessük be az ombre technikát.

150316festek4.jpg

 

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr557272727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása