lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Így dekoráld a kandalló párkányát!

2015. március 31. - CocoChic

Egy mesés kandalló könnyen a szoba dísze lehet, ám az üres párkány már kevésbé mutathat, így érdemes pár hangulatos dekorációval feldobni a szoba ezen pontját is.

Képek

A világos színű kandallók feletti rész sokszor tátongóan üresnek tűnik, főleg ha fehér színről van szó, hisz ilyenkor túl sterilnek hat ez a felület. Hangulatos és otthonos megoldás lehet, ha pár szép képet, családi emlékeket keretbe foglalva kifüggesztünk. A párkányra is tehetünk párat a képekből vagy apró és finom vázákkal is feldobhatjuk az összképet, így legalább egy kis színt is csempészünk a helyiségbe.

150331kandallo1.jpg

Virágok

Igazán friss és üde hatást érhetünk el, ha pár vázát teszünk a párkányra, melyeket mutatós zöldekkel vagy romantikus virágcsokrokkal díszítünk. A nagyitól örökölt vázák is remekül mutathatnak, de ha ilyen nem áll rendelkezésünkre, akkor pár sörös, boros vagy befőttesüveg is megteszi.

150331kandallo2.jpg

Apróságok

A rusztikus hatású könyvtámaszok remekül mutathatnak egy antik hatású kandalló párkányán, míg az egyszerűbb párkányokat akár kötelekkel, füzérekkel is díszíthetjük.

150331kandallo3.jpg

Modern díszek

A különleges hangulatú helyiségek esetében bátran használjunk merészebb, feltűnőbb díszeket is, amik harmonizálnak a helyiség többi dekorációjával. Az eklektikusabb szobák esetében egy fémből készült dísz lehet az ideális, míg a modern helyiségekben a semleges, letisztult vonalvezetésű darabok dominálhatnak.

150331kandallo4.jpg

 

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr267317896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása