lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Készíts zsaluból lakásdekorációt!

2015. február 20. - CocoChic

Lakásfelújításkor sokszor felesleges kacattá válnak a régi, megkopott zsaluk, melyekből egy kis tatarozással és némi kézügyességgel kreatív lakásdekorációkat készíthetünk.

zsaluetkezo.jpg

Színes falak

A vidám színekkel átfestett darabokkal akár a nappali vagy az étkező falát is beburkolhatjuk, igazán egyedi lesz az összehatás, de akár az ágy végében ágytámlaként is felhasználhatjuk a régi darabokat.

150220zsalu1.jpg

Az előszoba éke

Pár hangulatos kép, szép emlék vagy a napi teendők listája is helyet kaphat egy zsalukból készült táblán, melyben akár a kulcsokat is elrejthetjük.

150220zsalu2.jpg

Dolgos sarkok

A nappali vagy a dolgozószoba hangulatát is emelhetjük egy izgalmas kisasztallal vagy fali rendszerezővel. Az utóbbi nagy előnye, hogy a káoszt gyorsan elrejthetjük, ha behajtjuk a zsalukat.

150220zsalu3.jpg

Virágtartó és óra

A kopottas darabokból akár romantikus, rusztikus hatású dekorációt is barkácsolhatunk, lehet például dohányzóasztalt vagy virágtartót készíteni ezekből a darabokból. A konyha egyszínű falát is feldobhatjuk egy színes zsaluval, ami az unalmasabb órákat is sokkal látványosabbnak mutathatja.

150220zsalu4.jpg

Levelet kaptam...

A rokonoktól, barátoktól kapott képeslapokat is gyűjthetjük egy helyen, de akár a postára adandó képeslapokat, leveleket vagy a csekket is tárolhatjuk egy szépen lefestett és újragondolt zsalun.

150220zsalu5.jpg

Kevesebb lyuk a falon

Ha nem akarjuk az egész falat szögekkel tarkítani, akkor az összetákolt zsalukat rögzítsük csak a négy sarkuknál fogva és arra fúrjuk a képek tömkelegét. Ez a módszer akár kültéren is működhet, sőt igen mutatós megoldás lehet a virágcserepek, színes kaspók rögzítésére is.

150220zsalu6.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr477178407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása