lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

Kreatív kuckók házi kedvenceinknek

2015. február 24. - CocoChic

Ha unod már, hogy a házi kedvenced egy kartondobozban vagy egy régi párnán húzza meg magát, akkor érdemes körbenézni a kreatív és gyorsan elkészíthető állati lakhelyek között.

kutya.jpg

Egy régi faláda új élete

A gyümölcsöstől is beszerezhetünk akár egy régi faládát, amiből miután eltávolítottuk a kiálló szegeket és lecsiszoltuk, hogy a szálkák se okozzanak sérülést, pár apró kiegészítő hozzáadásával bájos kis otthont varázsolhatunk kedvencünknek. Arra érdemes figyelni, hogy a puha szövet vagy bélés, amivel kibéleljük a kuckót, mosható legyen.

150224kedvenc1.jpg

Minimális barkácsolás

Ha kedvencünk a nappaliban vagy a hálóban szeret tanyázni, akkor akár egy alul üres, polcmentes bútort is kinevezhetünk lakhelyévé. Egy puha szivacs és már kész is a kényelmes fekvőhely.

150224kedvenc2.jpg

Útra készen

Egy régi, kopott és használhatatlan bőröndöt is átalakíthatunk állatkánk számára. Egy puha párna, egy kevés szivacs és kész is a tökéletes hely, ahova kényelmesen befészkelheti magát minden szőrmók.

150224kedvenc3.jpg

Egyszerű ötletek

Egy régi hordót vagy éjjeliszekrényt is átalakíthatunk, ha az egyik oldalsó laprészt kiszedjük és kibéleljük. A régi szövet- és szivacsmaradékokat is összegyűjthetjük egy akár általunk is elkészíthető huzatba, amit érdemes még egy rétegnyi huzatba tenni. Ha a kedvencünk összekoszolta a fekvőhelyét, akkor elég csak az első rétegnyi szövetet kimosni vagy lecserélni. A megunt párnákat akár egy deszkákból könnyűszerrel összebarkácsolható fekvőhelybe is rejthetjük, ami nem csak cicáknak, de kisebb testű kutyáknak is kényelmes pihenőhely lehet.

150224kedvenc4.jpg

 

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: pinterest.com/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr777210729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása