lakberendezés

Home & Decor

Home & Decor

7 elképesztő fekete-fehér hálószoba

Egyszerűség és elegancia

2015. február 25. - CocoChic

A fekete és fehér kombinációja örök klasszikus, nem csak a divat terén, hanem a lakberendezésben is. Lássunk pár gyönyörű és elegáns, monokróm hálószobát!

feketehalo.jpg

Elegáns, modern, minimalista

A fekete-fehér kombinációra építő szobák nagy előnye, hogy letisztultnak, modernnek és elegánsnak hatnak. Pár kiegészítővel sokkal melegebbé és otthonosabbá tehető az összhatás a kissé hideg színek ellenére, míg ha szeretjük a minimalista stílust, nem kell túlgondolnunk a dolgokat.

150225feketefeher1.jpg

Apró részletek

Az apró részletekkel, kiegészítőkkel vagy az ágyneművel is sokkal otthonosabb lehet az elsőre talán túlságosan is puritánnak tűnő színvilág. A falra szerelhető díszek és képek mellett, egy kristályos lámpa az éjjeliszekrényen vagy pár díszpárna egészen más hangulatot adhat a szobának. Pár sárgásan világító izzó, egy kevés szín a falon és máris sokkal kuckósabb lesz a monokróm háló.

150225feketefeher2.jpg

Egyszerű és díszes

Persze azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyire szeretné kidekorálni a teret. Sokan azt szeretik az egyszerű, letisztult szobákban, hogy remek helyszín a relaxációhoz és alváshoz, míg másoknak szükségük van az otthonosság, a melegség érzetére. Ha az utóbbi kategóriához tartozunk, pár meghitt fotó, romantikus hangulatú ágyneműk és vintage kiegészítők tehetik izgalmasabbá a hálót.

150225feketefeher3.jpg

Ha tetszik az összeállítás, nyomj egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook-oldalához!
Fotók: housetohome.co.uk/A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homeanddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr437212873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Sör Kálmán · http://www.itallexikon.hu 2015.02.27. 14:05:40

Én akkor látom ilyennek a szobát, ha éjjel részegen megyek haza.

ne vada 2015.02.27. 14:06:11

A címet meglátva, bevallom, merev, hideg-rideg, nagyon minimalista dolgokra számítottam. Ezek viszont fantasztikusan szépek! :) Bármelyiket szívesen megvalósítanám.
süti beállítások módosítása